Kategorier
Bygg & Renovering

Snyggare entré med trapphusrenovering

En trappuppgång ger omedelbart intrycket när du kliver in genom dörren. Om den är sliten och oattraktiv behövs en trapphusrenovering för att ge huset nytt liv.

Äger du ett hyreshus? Då har du säkert funderat på att genomföra en trapphusrenovering. Det kan finnas hyresgäster som önskar sig fler räcken, en snyggare namntavla, fräscha väggar och en trevligare entré. Att städa är inte tillräckligt om interiören är sliten, fläckig och ovårdad.

Förutom att trappstädning är viktig för trivseln, förhindrar den även att de boende halkar på smutsiga trappor eller tar in grus i sina lägenheter. Det finns emellertid andra behov som hyresgäster kan ha. Om det inte finns någon hiss blir det besvärligt för de som har problem med benen och knäna, samt för de som behöver transportera möbler.

Modernisera trappan för ökad bekvämlighet

Hissen är en sådan bekvämlighet att den nästan är självklar, men i äldre hus kan det ha glömts bort att installera en. Du kan kontakta ett pålitligt byggbolag och be dem hjälpa dig att modernisera trappan. Du kommer säkerligen få många bra förslag. Byggare som www.trapphusrenoverarna.se har erfarenhet av att renovera trapphus och genomföra förbättringar i fastigheter.

Kanske har du redan renoverat balkonger eller bytt ut gamla fönster mot nya. Nu är det dags för en trapphusrenovering. Det är klokt att renovera allt eftersom behoven uppstår och när det finns tillgängliga medel. En investering höjer fastighetens värde och skapar en bekväm boendemiljö.