Om oss

Är du intresserad av byggfrågor, byggbranschen och av miljö och klimat? Vi som arbetar med den här sidan har rötterna i alla dessa områden och vi ska försöka skapa en informativ och matnyttig sida där fakta blandas med visioner, tankar och idéer.

Klart står att vi befinner oss i en tid där väldigt mycket håller på att hända. Vi ser att allt fler börjar ställa krav på en renare byggbransch och där många kräver ett större ansvar.

Privatpersoner vill se bättre bostäder – men man vill samtidigt också kunna bo billigare. Går detta att förena? Kan man bygga både klimatsmart och billigt. Utan att göra avkall på estetik och funktion? Vi är fullkomligt övertygade om detta. Med dagens innovationer och teknik till hands så kommer framtidens bostäder att vara avsevärt mycket mer effektiva än dagens.

Vi befinner oss i lindan av en enorm utveckling och det är med spänd förväntan – och viss tillförsikt – som vi tittar mot framtiden. Vår ambition är att du ska vara väl förberedd på resan mot framtidens bostäder. Välkommen!