Kategorier
Bygg & Renovering

Snickare i Göteborg byggde attefallshus åt Kerstin

Kerstin fick hjälp av en snickare i Göteborg för att bygga ett attefallshus. Nu har hon mer utrymme när alla gäster kommer och besöker henne på sommaren.

Att ha hela tjocka släkten på besök kan vara kul, men bor du i ett litet hus där det är ont om plats kan det snabbt bli obekvämt. Göteborgaren Kerstin får ofta besök av sina många släktingar under sommarmånaderna.

Då hon bor i ett litet hus ute i skärgården är det kanske inte så konstigt att det är många som vill komma på besök. Det blir dock ofta ganska trångt i det lilla huset som inte är på särskilt många kvadrat, men själva tomten som hör till huset är desto större med mycket ledigt utrymme.

Kerstins granne var snickare

När Kerstin diskuterade saken med sin granne som råkade vara snickare föreslog han att hon skulle bygga ett attefallshus. Där kunde gäster sova medan de var på besök och bygget skulle bli relativt billigt. När hon inte hade några gäster där kunde hon använda det lilla attefallshuset till vad hon ville.

Nu är det så klart inte alla som har en snickargranne, men det finns gott om snickare i Göteborg som kan hjälpa dig med att bygga ett attefallshus. Är det någonting du funderar på kan du höra runt bland de snickerifirmor som finns i din närhet. Be dem skicka offerter och se vad de har för olika designer, och om det är någonting särskilt som faller dig i smaken.