Kategorier
Golv

Nytt liv med nyslipat golv

När slipade du ditt golv senast? Vågar du slipa golvet själv eller anlitar du proffs? Ge ditt vardagsrum ett helt nytt liv på enkelt vis genom att slipa ditt gamla trä- eller parkettgolv.

Ett gammalt gediget trägolv med anor från förr kan ligga i ditt hus i evigheter om du verkligen tar hand om det. Håll det vackert genom att skura och behandla med exempelvis linoljesåpa. Någon gång ibland bör golvet dessutom slipas och det kan du göra själv med egna eller inhyrda maskiner.

Om du vill ha ett helt perfekt och professionellt resultat bör du anlita en firma med experter på att slipa golv. De vet exakt hur maskinerna ska ställas in och hur hårt tryck de ska ha på maskinen för bästa möjliga resultat. Ge ditt golv och ditt hem en chans till ett helt nytt liv.

Förändra känslan i ett rum

Har du ett vackert gammalt parkettgolv så ska du absolut se om det går att renovera hellre än att riva ut det eller lägga ett annat golv ovanpå. Kvalitetsgolv kan du slipa minst tre eller fyra gånger beroende på hur hårt åtgångna de är. Har du en vacker gammal fiskbensparkett så ska du göra allt du kan för att bevara den då den är vacker och attraktiv.

Kontakta en golvläggare som kan hjälpa dig att slipa golv i Stockholm. Be om råd kring slipning och efterbehandling och låt dem göra jobbet. Du kan förvandla hela känslan i rummet genom att ge golvet en ny fräsch finish. Läs mer om golvslipning på denna hemsida: https://www.slipagolvstockholm.se/