Kategorier
Bygg & Renovering

Höj värdet på din byggnad med en fönsterrenovering i Stockholm

Vill du höja värdet på ditt hus utan att behöva göra en drastisk förändring? Bara en sådan sak som en fönsterrenovering i Stockholm ökar värdet rejält på huset.

I Sverige har vi väldigt många äldre hus, villor och andra fastigheter som används för fullt. Med lite renoveringar, så håller de en bra standard. En av dessa renoveringar som är väldigt viktig, både för trivseln inomhus och om ni tänker rent värdemässigt, gäller fönstren.

Dåliga fönster märks snabbt av i hemmet. De isolerar inte lika bra och släpper även in mer ljud än vad de nyare fönster gör. Är era fönster äldre och ni vill både dra ned på uppvärmningskostnaden och öka värdet på fastigheten, då är det dags att byta ut fönstren. Det är en stor kostnad, men en kostnad som lönar sig i längden.

Vad görs under en fönsterrenovering?

Vad som görs under en fönsterrenovering beror på fönstrens skick. Är inte själva glasen i dåligt skick, så kan det räcka med att renovera fönsterkarmar och andra delar. Då byter hantverkarna ut beslagen på fönstren och träytorna rengörs och behandlas för hållbarhet. Därefter kan de måla fönstren i önskvärd färg. Utöver det kan de även installera spaltventiler i fönstren.

De gör helt enkelt allting för att det ska bli ett bra resultat. Det är trevligt både på insidan och utsidan med nyrenoverade fönster i Stockholm. Ta kontakt med ett företag idag som är specialister på just fönsterrenovering och låt dem hjälpa er.