Kategorier
Bygg & Renovering

Utemiljö med charm med innergårdsrenovering i Stockholm

Detaljerna gör helheten. För att få den bästa boendemiljön måste det till planering och visioner. En innergårdsrenovering i Stockholm ska genomföras med eftertanke och fantasi.

Både små och stora komplex med bostäder har ibland turen att förfoga över en innergård. Det är verkligen en unik chans för en BRF eller en fastighetsägare att göra någonting extra. En tilltalande och användbar innergård kan vara så mycket mer än enbart en bilparkering eller förvaring av avfallskärl.

Vackra och funktionella innergårdar kan åstadkommas med ganska enkla medel. Som alltid krävs det att man lägger tid och resurser på grundarbetet. När det är ordnat sätter endast fantasin gränser för vad man kan göra. Det naturliga är ofta att skapa en gemensam uteplats för boende med allt vad det kan innebära.

Innergårdsrenovering i storstaden

Vad som skiljer innergårdsrenovering i Stockholm från liknande projekt i mindre städer är bland annat att det finns fler sätt att hitta kreativa lösningar. Ingen innergård är helt sluten men många här har rejält höga hus runt omkring. Det finns med andra ord alla förutsättningar att göra en veritabel oas för de boendes rekreation och för de perfekta sommarfesterna.

Lekplatsen är en närmast obligatorisk del av en innergård. Grillplatsen och utemöbler likaså. Idag är många odlingsintresserade och man behöver inte ha asfalt som underlag för fika och grillning om man inte vill. Pergola med klätterväxter ger skugga. Det blir inte bättre eller mer attraktivt än med en riktigt fräsch och inbjudande innergård. En innergård som kan brukas av alla i gemenskap. Läs mer om innegårdsrenoveringar på denna hemsida: innergårdsrenoveringstockholm.se