Kategorier
Måleri

Målare med kunskap om färg

Måla hus är något som en husägare till ett trähus inte kommer undan. Men man kan inte måla med vilken färg som helst. Det kan en yrkeskunnig målare svara på.

Det är lätt att vara kaxig när man inte är långt ifrån att starta ett projekt på huset. Kent var en man som visste det mesta om allt men när det var dags att måla huset fick till sist en målare rycka in. Det visade sig nämligen att Kent aldrig ens hade hållit i en målarpensel och definitivt inte skulle ha fixat hela fasaden själv. Det skulle han dock inte erkänna.

Men det var något som bara den närmaste familjen kände till och de lät honom hållas. Så länge hans små vita lögner inte skadade någon eller han inte lovat någon utomstående att måla deras hus. Något som Kent däremot var duktig på var att komma undan situationer där han sagt för mycket. För Kent hade alltid ett ess i rockärmen om det skulle behövas.

Målare fick rycka in vid dubbelbokning

Den nya bortförklaringen hade ingen av dem sett komma. Agneta fick inte informationen från sin man utan från sin grannfru när de fikade en dag. Det skulle visa sig att hennes make överträffat sig själv. Han hade nämligen berättat för grannens man att han lovat att hjälpa en gammal farbror att måla sitt hus och hade lyckats boka in samma veckor som han skulle måla det egna huset.

Av den anledningen kontaktade han en målare med ganska kort varsel. Firman var stor och de hade många anställda och tog även in egna företagare om det krävdes, så det löste sig. Agneta var nöjd för vid dessa lösningar fick hon en oväntad semester. En ganska bra muta för att inte avslöja makens hemliga talang. Denna gång stod Grekland på schemat och hon kunde inte klaga.

Mer information och tips för dig kan du hitta på: tamsimaleri.se